Bemelegítő bringázás

 2008.04.21. 01:09

Ma volt szerencsém bejárni egy kis 35 km-es szakaszt a baranyai vidék legjavából, ezt hivatott dokumentálni ez a pár kép:


Az északhorvát építészet természetközeli felfogása jól tettenérhető, ezen a festői környezetben álló lakóingatlanon.


 

A baranyai roma kisebbség azon elenyésző része, akik házban laknak, minden esetben megtalálják a módját a figyelemfelkeltésnek, és többségből való kitűnésnek. Ha kell, merész színválasztással. (de korrekt voltam)


 

Itt lehet megtekinteni a városi embert (homo sapiens urbanus), amint feltűnés nélkül vár egy bennszülött őslakos elhaladására, a lokál-folklór jelenségnek számító négykerekűjén. Igen, az egy quad, ami nem jármű, és ez egy közút, de a bácsit nem zavarja az ilyesmi. A járgány hátulján keresztbe fektetett benzinmotoros láncfűrész arra enged következtetni, hogy épp egy efféle írtáshoz megy segédkezet nyújtani, vagyis a társadalom számára hasznos tevékenységet folytat:

 


Ezen egyedet egy Kishalymás (vagy Bodolyabér) nevű településen kaptam lencsevégre, ahol vagyonvédelmi munkatársként szolgál. Aki tud olyan nagyvárosi kutyakozmetikust, aki hajlandó velem meglátogatni a fenti állatot (több is van), és nem kap azonnal sírógörcsöt, az jelentkezzen, mert két hét madeirai üdülést kap tőlem ajándékba.

A bejegyzés trackback címe:

https://toutsurmoi.blog.hu/api/trackback/id/tr41434801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása