Rekord olvasottság

 2008.04.09. 00:37

Nos az új házszabályzat fényében (tiszta parlament) nem is tudom helyes-e ide betennem ezt a linket. Az eddigi legnagyobb port kavaró bejegyzésem kommentjeihez vezet, ahol egy komplett kis fórum van kialakulóban:

http://toutsurmoi.blog.hu/2008/04/07/pecsi_egyetemi_napok#comments

Azt hiszem jó médiatudósként (denagyaaarc) meg kell hajolnom a publikum akarata előtt. Reklámozom a beszélgetést, ami minden idők legnagyobb látogatottságához jutatta ezt a jelentéktelen kis bologot. (Persze ehhez hozzá tartozhat hogy Annusch drága ma engedélyt kért, hogy elhelyezze az ide mutató hivatkozást saját blogjában, aminek bemutatására továbbra sem vagyok felhatalmazva.)

Aki szeretné még fikázni Dettyt, Encsit, engem, vagy a Sanyibácsit a 3/b-4. emeletről, az nyugodtan megteheti, mert úgy látom kezd átmenni ez egy bizarr játékba. Ha olyan szalonképesen küldesz el a 3,14csába engem, vagy bárkit aki sokat jelent nekem, hogy nem tudok belekötni bent marad, és jól fogunk szórakozni. Sőt, csak hogy rendesen elszaladjon velem a ló ha már egyszer elindult: ha ez bejön megnyitjuk a MUM fórumot, magyarul Mindenki Utál Mindenkit. Természetesen pártfogói védőbeszédeket, és ellenséges támadásokat oda is várunk majd, mind kultúráltnak álcázott, mind pedig alpári vidéki tahó stíllusban.


Mellesleg jegyzem csak meg, hogy a köztelmúltban elfogyaztottam ezt a csokinyuszit, és módfelett ízletes volt:


Ha már érdektelen infok, és semmit mondó képek:

 

 

Ezt a képet csak úgy minden ok nélkül lőttem, a szokatlan kompozícióra való tekintettel. A dolog pikantériája az, hogy a kép készítése után kb 3-perccel a felső pickwickes "ajándéktárgy" karriarje összezúzatott édesapám suta keze által a konyhakövön. Üvegből volt, és már sokkal kevésbé konzisztens látványt nyújt. De pattant kettőt mielőtt széthullott.. Hát nem érdekes?

A bejegyzés trackback címe:

https://toutsurmoi.blog.hu/api/trackback/id/tr57417794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása