Az alábbiakban egy újabb panaszlevelet közlök, amit megint az én egyetlen édesapám fogalmazott meg, és épp az imént hagyta ez a gmail postaládámat. Csak hogy álljon itt egy kicsit vidámabb dolog is ma éjszaka... Húgommal nagyon jót derültünk az alábbiakon:

 


 

 

Pécsi Körzeti Földhivatal Vezetőjének!

 

Tisztelt Földhivatal!

 

2008 január 17-én az Önök hivatalának térképtárában bejelentettem, hogy Orfű, censored szám alatti építési telkemen (censoredHrsz) elkészült a lakóingatlanunk. Az Orfűi polgármesteri Hivatal által kiadott használatbavételi engedély szerint erre 30 napom volt. Kértem, hogy mérjék fel az ingatlant, és vezessék rá a hivatalos térképvázlatra.

Nos, ezen bejelentés után két hónapig nem történt semmi!! Telefonos érdeklődésemre egyik munkatársuk sűrű elnézés-kérések közepette megígérte, hogy kijön és felméri az épületet. Ez március 14-én meg is történt. Az Önök alkalmazottja a PET-SHOP Bt. (Pécs, censored) nevében adott számlát, melynek száma ZE censored. Akkor újra ígéretet tett, hogy két héten belül a hivatalos értesítést megkapjuk, miszerint ingatlanunk szerepel a hivatalos térképvázlaton.

Most kezd már elfogyni a türelmem, ezért írok panaszt. Képtelen vagyok felfogni, hogy az általam kifizetett 36.000 Ft ellenében ilyen minősíthetetlenül lassú munkát végezzen valaki! Úgy gondolom, hogy magasan a piaci érték felett megállapított áron, monopol helyzetben lévő munkatársaik nagyon kényelmes munkatempója felháborít minden jó érzésű embert, aki a munkáját igyekszik tisztességgel és időben elvégezni.

Kérem, haladéktalanul szíveskedjék intézkedni ügyemben, és erről tájékoztassanak. Ellenkező esetben panaszomat a Közigazgatási Hivatalhoz fogom továbbítani, de nem riadok vissza a sajtó nyilvánosságától sem.  Gondolom sokakat érdekelne mire is fizetünk súlyos pénzeket egy-egy földhivatali procedúrára, és ezzel szemben milyen szolgáltatást kapunk.

 

Tisztelettel:

 

Gál Jenő

Orfű, censored.

E-mail: censored@baranya.police.hu

Tel: 30/censored

 


Természetesen alig várjuk Azurák Csaba felháborodott interpretációját a Naplóban, mert ha a földhivatalon múlik, akkor még ők is "Kiverik az őrnek, de mi isszuk meg a levét" (Aki 2005. márciusában és áprilisában a rozsdabarna vadászkutyáékkal volt Párizsban az értette)

A bejegyzés trackback címe:

https://toutsurmoi.blog.hu/api/trackback/id/tr19433565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása