Életem képei

 2008.04.21. 02:24

Hogy mi minden történt az elmúlt napokban?

Először is: családom megválik a régi jó suzuki wagonr+tól, ami megbízható társunk volt annyi sok kilóméteren, országokon, ismerős és idegen tájakon át rengeteg felejthetetlen élményhez juttatván minket. A szüleimet, tesómat, engem, a barátaimat, de még Dettyt is, ugyanis a képen látható ezüst dobókockával jártuk meg tavaly is többször Krk szigetet. A kép egyébként a klimnoi öbölben készült, 2006-ban.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ennek a képnek a minőségéért elnézést kell kérnem, de muszáj posztolnom, hiszen egyedülálló, megismételhetetlen pillanatot mutat meg. Sajnos a telefonommal semmi többre nem voltam képes, mikoris a rettegés fokát éltem meg húgom mögött ülve a wagonRben. Életében másodszor vezetett, és a fényképezés pillanatában épp azt kiabálta, hogy "túl nagy a tempó", és fékezés nélkül alászedve a kormányt igyekezett úton (parkolóban) maradni - teljes sikerrel -. Minden tiszteletm a búcsúzó wagoné.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

És íme apám új szerzeménye, a Suzuki Splash. Ezeken a képeken egyelőre rendszám nélkül, de kis szerencsével ma délutánra már forgalomba lesz helyezve. Hát mit ne mondjak van egy színe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ami engem még a színénél is nagyobb vigyorra derített, az a motorja. 1,2 L-es benzines VVT. Muhaha, ha szabad megjegyeznem.Talán mondanom sem kell, hogy a renault C1J TURBO motorhoz szokott szememnek (11 hothatch) ez a suzukis motortér abszurd volt. Hahotázós, szép perceket adott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dolgos őseim. Muter olyannyira buzgón tud füvet nyírni, hogy a minap elütött a 13 éves, 700W-os "made in austria" fűnyíróval egy mezei egeret. Földi maradványai a szilvafa alatt nyugszanak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ha már munka: így néz ki az íróasztalom, ha maszekolok. (azóta még egy TFT áll rajta)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Drazsé, labdával. Photo taken by Mom.


 A kompakt canonom, amivel a jobban sikerült képek készültnek.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 Durex Elite normál fényben

 

 

 

 

 

 

 

 

Durex Elite UV fényben

 

 

 

 

 

 

 

 

ROHADTUL UNATKOZTAM XD (1280x1204-es háttérnek egész jók, ha kell valakinek odaadom)

A bejegyzés trackback címe:

https://toutsurmoi.blog.hu/api/trackback/id/tr88434831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Encsi 2008.04.21. 12:21:18

Értettem a célzást! XD

Encsi 2008.04.24. 14:57:18

Grat a szerkesztéshez! Szép munka! :)
süti beállítások módosítása