Tisztelt Uram!
Az orfűi censored.hrsz-ú ingatlanra vonatkozó épületfeltüntetéssel kapcsolatos panaszát megvizsgáltam és az alábbiakról tájékoztatom.
Az épületfeltüntetésre vonatkozó földmérési munkát, ahogy Ön közölte a PET-SHOP Bt-nél rendelte meg, nem pedig a földhivatalnál. A munkát elvállaló földmérő igaz, hogy a Pécsi Körzeti Földhivatal dolgozója, de Ő ezt a tevékenységet egyéni vállalkozóként - nem pedig hivatali feledatként - végzi.
Az Ön által említett "súlyos pénzeket" nem a földhivatalnak, hanem az egyéni vállakozónak, a megrendelt földmérési munkáért fizette.

Az épület feltüntetésére vonatkozó kérelme 2008. április 17-én érkezett a földhivatalhoz, melynek elintézéséről intézkedtem, annak ellenére, hogy a dolgozó egyéni vállalkozásban végezte tevékenységét nem pedig hivatali feladatként.
P é c s, 2008. április 22.                                              

Tisztelettel: Lakiné Dr. Németh Elvíra hivatalvezető

A bejegyzés trackback címe:

https://toutsurmoi.blog.hu/api/trackback/id/tr93437976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása